• 06 22 333 642
  • info@benhameeteman.nl

Category Archive: Producties

Dagbladen

Als journalist heb ik de afgelopen jaren ontelbare artikelen en interviews uit mijn digitale pen laten vloeien. Ik bezit de capaciteit om op een zakelijke,

admin
LogoWF2

Verenigingen

Voor diverse (sport)verenigingen, instellingen en organisaties verzorg ik al jaren tot ieders tevredenheid de communicatie. Dat varieert van het schrijven van wekelijkse persberichten

admin
Nw logo 2015

Overheid

Nw logo 2015Sinds 2001 ben ik werkzaam als senior communicatieadviseur bij de gemeente Strijen in de Hoeksche Waard. In deze functie kom in aanraking met alle facetten van het communicatievak. Van het schrijven van communicatieplannen, persberichten en (web)artikelen, tot het opmaken van advertenties en het organiseren van informatieavonden. Naast deze functie ben ik tevens als webmaster nog verantwoordelijk voor alle digitale middelen zoals Facebook en Twitter.

 


 

admin
PZC logo 2013 blauw

Dag- en weekbladen

Als journalist heb ik de afgelopen jaren ontelbare artikelen en interviews uit mijn digitale pen laten vloeien. Ik bezit de capaciteit om op een zakelijke, maar begrijpelijke en toegankelijke manier de meest ingewikkelde onderwerpen aan het papier toe te vertrouwen. De meeste werkzaamheden verichtte ik voor het dagblad van Zeeland, de PCZ. Maar ook onder meer de weekbladen Zierikzeesche Nieuwsbode, Ons Eiland en Het Kompas publiceerden reeds vele artikelen en persberichten van mijn hand.

Daarnaast zijn in die kranten, en online, vele interviews met de meest uiteenlopende personen geplaatst. Van fanatieke sporter tot serieus raadslid. In mijn interviews probeer ik de mensen en de omstandigheden zoveel als mogelijk te visualiseren. De reportages ademen allen een geheel eigen sfeer uit. De lezer moet het gevoel krijgen bij het gesprek aanwezig te zijn geweest. Maar bovenal na het lezen ervan de persoon in kwestie beter te hebben leren kennen.

 


 

admin
Roompot 300

Recreatieve sector

Voor recreatie-ondernemer Roompot Vakanties ben ik vooral bezig geweest met het opzetten, en beheren, van hun website. Hoewel het vandaag de dag de gewoonste zaak van de wereld betreft, was het in die dagen een enorme uitdaging om bezoekers online een vakantiewoning te kunnen laten boeken.

Maar ook het dagelijks -technisch- beheer en het schrijven van korte webteksten waren telkens terugkomende werkzaamheden.


admin
Eurosport logo 300

Televisiezenders

Ik werkte jaren in loondienst voor een bedrijf dat verschillende buitenlandse satellietzenders vertegenwoordigde op de Nederlandse markt. Zoals Eurosport, The Discovery Channel en CNN.

De belangrijkste werkzaamheden bestonden uit pr- en marketingactiviteiten. Waaronder het schrijven van persberichten en het maken van advertentiecampagnes.


admin