Referenties

Folder Natascha's Kraamzorg

Dit x geen flyer maar een echte 😉 folder! Met dank aan baby Amber👶 en Ben Hameeteman Communicatie!

Natascha Stolk
NataschasKraamzorg
website: www.nataschaskraamzorg.nl

Jaarlijks Programmaboekje voor Oranjevereniging Achthuizen

Toen wij de Oranjevereniging in Achthuizen overnamen moest er ook weer een Oranjeboekje gemaakt worden. Het bestaande boekje was altijd al mooi en goed verzorgd door Ben Hameeteman Communicatie. We hebben toen contact opgenomen met Ben of hij dit ook voor ons wilde verzorgen en dat was uiteraard geen probleem. Ben bedankt namens de Oranjevereniging Achthuizen!

Remon Nobels
Oranjevereniging Achthuizen
facebook: H'oranjevereniging Achthuuzen

Folder/leaflet voor Praktijk Jeannette Hoek

Toen ik begon met mijn praktijk wist ik al wel veel van holistisch therapeutisch masseren, maar niets van ondernemen laat staan van het op een juiste manier invulling geven aan het maken van een folder en leaflet. Ben Hameeteman heeft mij hierin begeleid en daarmee een geweldige ondersteuning gegeven in de opbouw van mijn praktijk! Dank je wel hiervoor!

Jeannette Hoek
eigenaar Praktijk Jeannette Hoek
website: www.praktijk-jeannettehoek.nl

Website en communicatie voor Vitale Kernen Goeree-Overflakkee

Ben Hameeteman communicatie levert alweer vier jaar zijn diensten aan de locale politieke partij Vitale Kernen Goeree-Overflakkee. Naar grote tevredenheid is door Ben Hameeteman Communicatie ons logo gerestyled en het ontwerp gemaakt van onze website, die ook door hem wordt onderhouden. Geef Ben Hameeteman Communicatie een paar sleutelwoorden en er vloeit een samenhangende tekst uit zijn pen. Teksten voor website, persberichten, brochures of anderszins.

Willy Heintjes,
fractievoorzitter VKGO
website: www.vitalekernengo.nl

Nieuw logo voor DesignerFashion.nl

Ruim 12 jaar geleden heeft Ben ons eerste logo ontworpen waar we al die jaren met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Toen we voor onze nieuwe website weer een nieuw logo nodig hadden was de keus dus gemakkelijk en kozen we opnieuw voor Ben. En ook deze keer zijn we weer zeer goed geholpen, niets is Ben te veel, de communicatie verloopt uitstekend en we zijn wederom zeer tevreden over het ontwerp van ons logo.

Mary van Eijkeren
eigenaar Designer Fashion
website: www.designerFashion.nl