Referenties

Folder/leaflet voor Praktijk Jeannette Hoek

Toen ik begon met mijn praktijk wist ik al wel veel van holistisch therapeutisch masseren, maar niets van ondernemen laat staan van het op een juiste manier invulling geven aan het maken van een folder en leaflet. Ben Hameeteman heeft mij hierin begeleid en daarmee een geweldige ondersteuning gegeven in de opbouw van mijn praktijk! Dank je wel hiervoor!

Jeannette Hoek
eigenaar Praktijk Jeannette Hoek
website: www.praktijk-jeannettehoek.nl

Website en communicatie voor Vitale Kernen Goeree-Overflakkee

Ben Hameeteman communicatie levert alweer vier jaar zijn diensten aan de locale politieke partij Vitale Kernen Goeree-Overflakkee. Naar grote tevredenheid is door Ben Hameeteman Communicatie ons logo gerestyled en het ontwerp gemaakt van onze website, die ook door hem wordt onderhouden. Geef Ben Hameeteman Communicatie een paar sleutelwoorden en er vloeit een samenhangende tekst uit zijn pen. Teksten voor website, persberichten, brochures of anderszins.

Willy Heintjes,
fractievoorzitter VKGO
website: www.vitalekernengo.nl

Nieuw logo voor DesignerFashion.nl

Ruim 12 jaar geleden heeft Ben ons eerste logo ontworpen waar we al die jaren met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Toen we voor onze nieuwe website weer een nieuw logo nodig hadden was de keus dus gemakkelijk en kozen we opnieuw voor Ben. En ook deze keer zijn we weer zeer goed geholpen, niets is Ben te veel, de communicatie verloopt uitstekend en we zijn wederom zeer tevreden over het ontwerp van ons logo.

Mary van Eijkeren
eigenaar Designer Fashion
website: www.designerFashion.nl

Videoproductie bedrijfspresentatie voor GO-on Mediation

Ik ben helemaal geen held met filmpjes maken e.d. Dank zij Ben heb ik nu een mooi en professioneel filmpje op mijn website staan. Ben heeft me op mijn gemak gesteld, nam alle tijd waardoor ik heel tevreden ben met het eindresultaat. Ben, dank je wel!!

Nelleke Fiebrandt
Eigenaar GO-on Mediation
website: www.go-onmediation.nl