Producties

Website maken & contenbeheer in WordPress of Joomla

websitewelzijnsfondsWebsite VKGOAls u een website wilt laten maken bent u bij mij aan het goede adres. Heeft u een verouderde website? Bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? Dan kan ik u helpen. Ik bouw een professionele website op basis van WordPress of Joomla. Heeft u wellicht hulp nodig wanneer u besluit zelf een website te bouwen in WordPress of Joomla? Bel of mail me, ik ben altijd bereid u daarbij te helpen.

Er zit een verschil in het schrijven van teksten voor gedrukte media en online media. Ik ben naast tekstschrijver ook webschrijver. Een webschrijver voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor websites en online campagnes.

Heeft u al een website maar u wilt graag dat de teksten ook voor de zoekmachines optimaal zijn, dan kan ik deze tekst voor u redigeren.

Naast het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten, kan ik ook uw website optimaliseren voor de zoekmachines zodat u een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Daarnaast kan ik het gehele contentbeheer van uw website voor mijn rekening nemen. Ik zorg er dan voor dat u website up-to-date blijft. U hoeft zich daar zelf dan niet meer om te bekommeren, en doen waar ú goed in bent.

Zomaar enkele voorbeelden:
website welzijnsfonds oostflakkee | website vitale kernen goeree-overflakkee | website hsv the islanders | website popkoor rol around | website ombudscommissie hoeksche waard | website gemeente strijen


Teksten

leaflet-theislanders-1 folder-massagepraktijk-1Er zit een verschil in het schrijven van teksten voor gedrukte media en online media. Ik ben dan ook een tekstschrijver en een webschrijver. Een tekstschrijver voor een interview, reportage, persbericht, brochure, boek of commerciële tekst op maat. En een webschrijver voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor websites, sociale media en online campagnes.

Door hier duidelijk een onderscheid in te maken en daarbij de doelgroep nooit uit het oog te verliezen, heeft u altijd een tekst die past bij uw lezer en het communicatiemiddel.

U heeft al een website maar u wilt graag dat de tekst ook voor de zoekmachines optimaal is, dan kan ik deze tekst voor u redigeren.

Naast het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten, kan ik ook uw website optimaliseren voor de zoekmachines zodat u een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Zomaar enkele voorbeelden:
nieuwsbrief | leaflet | folder| sportkrant | programmaboekje


Communicatie

U wilt uw bedrijf zichtbaar maken én houden in de markt waarin u onderneemt.

Uw doelgroep bereiken en interactie creëren om zo uw bedrijfsdoelstelling te verwezenlijken! Communicatie levert een belangrijke bijdrage om dit doel te bereiken. Wilt u dit (opnieuw) handen en voeten geven? Dan kan ik u hierin adviseren en ondersteunen!

Mijn dienstenaanbod is zeer breed, u kunt me eigenlijk zien als een allround communicatiespecialist. Het is aan u van welke diensten u gebruik wilt maken!

Communicatiestrategie, teksten voor uw nieuwsbrief, website, zoekmachine optimalisatie van uw online uitingen, persberichten, social media, productintroducties, verandertrajecten en nog veel meer…

 


Journalistiek

kranteninterview-met-korfbalster kranteninterview-met-rugbyspelerIk heb jarenlang ervaring opgedaan in de journalistiek. Zo heb ik vele artikelen geschreven voor verschillende week- en dagbladen. Niets is leuker dan je te verdiepen in een onderwerp en er een goede tekst over te schrijven.

Wilt u helemaal in de hand hebben wat er in een bepaald tijdschrift of dagblad of blog over uw bedrijf of organisatie wordt geschreven? Dan kunt u kiezen voor een betaald ‘journalistiek’ artikel, oftewel de advertorial.

In het verlengde daarvan, maar ook weer helemaal niet, ligt het schrijven van persberichten. Een persbericht geeft met name feitelijke info, zodat de journalist er een goed artikel over kan schrijven. Belangrijk daarbij is te kunnen beoordelen wat nieuwswaarde heeft. Hoe geef je een redacteur of journalist het idee dat hij of zij niet om uw bedrijf of organisatie heen kan?

Een journalistieke bijdrage kan tevens bestaan uit een uitgeschreven interview. Een interview is uitermate geschikt om een willekeurig onderwerp een bepaalde sfeer mee te geven. Gezien mijn jarenlange ervaring ben ik daar inmiddels behoorlijk bedreven in geworden.

Zomaar enkele voorbeelden:
interview met raadslid | kranteninterview rugbyspeler | kranteninterview basketballer | sportartikel | algemeen artikel | wedstrijdverslag


Social Media

youtubeislanders fbrolaroundSocial media kunnen onder meer een flinke omzetgroei opleveren! Maar waar moet je beginnen en hoe ga je dat bijhouden? Kanalen zoals Twitter en Facebook hebben ieder hun eigen functie. En die moeten dan wel regelmatig bijgehouden worden.

Lijkt u dat ook wat? Natuurlijk help ik u graag met een stappenplan voor social media, leuke en zinvolle content en korte, vlot geschreven teksten. Ook het beheer kunt u desgewenst aan mij uitbesteden.

Hoe langer we samenwerken, hoe beter ik in staat ben de social media voor u bij te houden. Zo houdt u tijd over om aan uw klanten en uw bedrijf te besteden!

Zomaar enkele voorbeelden:
facebook vitale kernen goeree-overflakkee | facebook hsv the islanders | facebook gemeente strijen | twitter gemeente strijen | youtube hsv the islanders | instagram gemeente strijen


Ontwerpen

logovkgo logodfNaast het verzorgen van passende teksten lever ik tevens op bescheiden schaal ontwerpen voor drukwerk, onlinepublicaties, logo’s, huisstijlen, websites, brochures, advertenties, posters en billboards. Met behulp van professionele programma’s als onder meer Indesign en Photoshop zorg ik voor de juiste uitstraling van die nieuwsbrief, uw visitekaartje of volledig nieuw logo.

Ook is het mogelijk zakelijke documenten in MS-Word voor u te ontwerpen, zoals een brief lay-out, factuur lay-out, prijslijsten, invulformulieren, etc. met uw logo en in uw huisstijl. Dit geeft een professionele uitstraling van uw correspondentie.

Zomaar enkele voorbeelden:
poster | abri-poster | uitnodiging