Webdesign & Contentbeheer

Webdesign & Contenbeheer in WordPress

Als u een website wilt laten maken bent u bij mij aan het goede adres. Heeft u een verouderde website? Bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? Dan kan ik u helpen. Ik bouw een professionele website op basis van WordPress of Joomla. Heeft u wellicht hulp nodig wanneer u besluit zelf een website te bouwen in WordPress of Joomla? Bel of mail me, ik ben altijd bereid u daarbij te helpen.

Er zit een verschil in het schrijven van teksten voor gedrukte media en online media. Ik ben naast tekstschrijver ook webschrijver. Een webschrijver voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor websites en online campagnes.

Heeft u al een website maar u wilt graag dat de teksten ook voor de zoekmachines optimaal zijn, dan kan ik deze tekst voor u redigeren.

Naast het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten, kan ik ook uw website optimaliseren voor de zoekmachines zodat u een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Daarnaast kan ik het gehele contentbeheer van uw website voor mijn rekening nemen. Ik zorg er dan voor dat u website up-to-date blijft. U hoeft zich daar zelf dan niet meer om te bekommeren, en doen waar ú goed in bent.

Zomaar enkele voorbeelden:
website chairful fysiotherape | website welzijnsfonds oostflakkee | website vitale kernen goeree-overflakkee | website hsv the islanders | website popkoor rol around | website ombudscommissie hoeksche waard | website gemeente strijen